Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Φεύγει Για Τη Λιλ Η Εθνική



Για τη Γαλλία και συγκεκριμένα τη Λιλ αναχωρεί την Παρασκευή η εθνική Ελλάδος, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο για τη φάση των «16» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (15:30). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον όμιλο του Ζάγκρεμπ, με νίκη (68-65) επί της Ολλανδίας και έδειξε πως μπορεί να παίρνει νίκες, ακόμα και σε αναμετρήσεις, που έχει ρίξει ταχύτητα.  Η «επίσημη αγαπημένη» δε θέλει να «πάθει» ότι πέρυσι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, όταν γνώρισε την πρώτη της ήττα στη φάση των «16» από τη Σερβία και έμεινε μακριά από τη διεκδίκηση της εισόδου στην τετράδα της διοργάνωσης....
Το Βέλγιο, το οποίο είχε τρεις νίκες (Λιθουανία, Εσθονία, Ουκρανία) και δυο ήττες στον όμιλο της Λετονίας (Λετονία, Τσεχία), εμφανίζεται αποφασισμένο να παλέψει για την πρόκριση κόντρα στην εθνική Ελλάδος. Με κορυφαίους τους Ματ Λοτζέσκι, Σαμ Βαν Ρόσομ και Τζόναθαν Ταμπού, η βελγική ομάδα θα προσπαθήσει να βάλει «στοπ» στην προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο εφετινό ευρωμπάσκετ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της εθνικής εν όψει του αγώνα του Σαββάτου είναι οι λίγες ώρες ξεκούρασης, μετά και το ταξίδι από το Ζάγκρεμπ στη Λιλ. Ο Φώτης Κατσικάρης θα προσπαθήσει να κρατήσει φρέσκους τους παίκτες του, στις λίγες ώρες που απομένουν, ελπίζοντας πως δε θα επηρεαστούν σημαντικά, από το ταξίδι και την κόπωση των προηγούμενων αγώνων.

Πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου