Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

10.000 Ευρώ Από Το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» Στους Πρόσφυγες

Για την αντιμετώπιση των αναγκών των προσφύγων ανοίγει τον κορβανά του και πάλι το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος», προσφέροντας το ποσό  των  10.000 ευρώ.....

Το ποσό αυτό προσέφερε στο Ίδρυμα η Σουηδική Υπηρεσία Θαλάσσιας Διάσωσης κατόπιν επαφών του Διευθύνοντος Συμβούλου της Rolf Westerström με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος και Πάτρονα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διάσωσης στη Θάλασσα (IMRF), Ευθύμιο Η. Μητρόπουλο.
Από το διατεθέν ποσό, 4.000 ευρώ θα χρησιμοποιηθούν, μέσω της Περιφέρειας, για την θέρμανση του Κέντρου Καταγραφής Προσφύγων και άλλα 4.000 ευρώ για την φωταγώγηση, μέσω του Δήμου, του δρόμου μεταξύ των Κέντρων Καταχώρησης και Φιλοξενίας. Τα υπόλοιπα 2.000 ευρώ θα διατεθούν για την κάλυψη άλλων αναγκών των προσφύγων κατά την εκτίμηση του Ιδρύματος και των Αρχών της Χίου.
 Το Ίδρυμα εξέφρασε τις ευχαριστίες του στη Σουηδική Υπηρεσία Θαλάσσιας Διάσωσης για την γενναιόδωρη χειρονομία της να παράσχη ανθρωπιστική βοήθεια σε άτομα που εγκατέλειψαν τις εστίες τους σε αναζήτηση καλύτερης ζωής στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου