Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Πριν Τα Χριστούγεννα... Καθηγητές Στο Μουσικό Σχολείο

Ευτυχώς πριν από τα… Χριστούγεννα, αλλά αφού πια ολοκληρώνεται το πρώτο από τρία τρίμηνα της σχολικής χρονιάς, καλύπτονται βασικά κενά σε καθηγητές μουσικών μαθημάτων και στο Μουσικό Σχολείο της Χίου....

Από τις νέες τοποθετήσεις εκπαιδευτικών, τρεις αφορούν στο Μουσικό Σχολείο Χίου, που έτσι θα «μπορέσει να λειτουργήσει», κατά το Διευθυντή του, Τάσο Κουτσοδόντη, ο οποίος εκτιμά ότι τα υπόλοιπα κενά  για διδασκαλία μουσικών μαθημάτων θα καλυφθούν με τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς.
«Δυστυχώς κάθε χρόνο έχουμε προβλήματα, πέρσι μόνο ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα», σχολίασε ο διευθυντής μιλώντας στο Ράδιο «Α».
Εκτός από τις ελλείψεις σε προσωπικό και φέτος οι μαθητές του μουσικού σχολείου δεν τυγχάνουν σίτισης, πρόβλημα που αντιμετώπισαν και πέρσι. Δυστυχώς παρά τους διαγωνισμούς, που διεξήγαγε πέρσι ο δήμος για την εξεύρεση εστιατορίου που θα αναλάμβανε το συγκεκριμένο έργο, δεν υπήρξε ανάδοχος. Φέτος ο πρώτος διαγωνισμός που έγινε ήταν άγονος, όμως στο δεύτερο – όπως είπε ο. Κουτσοδόντης- εμφανίστηκε κάποιος, αλλά ακόμη εξετάζεται εάν πληροί τους όρους.
«Τουλάχιστον να γίνει κάτι, έστω και με καθυστέρηση. Εκτός των άλλων χάνονται  εξασφαλισμένα χρήματα, τα οποία δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο κωδικό για να μπορέσει το σχολείο να καλύψει κάποιες από τις άλλες ανάγκες που έχει».


Πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου