Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

«Στηρίζουμε Τα Κεραμεία, Παρά Την Ένταξη Στο Fast Track»

Υπέρ της επένδυσης των Κεραμείων παρά την ένταξή της στη διαδικασία fast track τάσσεται με σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου που καταλογίζει τόσο στον Ν. Μηταράκη όσο και σε «κάποιους θεσμικούς παράγοντες της Χίου», συνεχή προσπάθεια παρερμήνευσης των θέσεών του......

Όπως σημειώνει η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στο νησί.
«Η αποκατάσταση των απαλλοτριωμένων εδαφών του αεροδρομίου, η ρύθμιση του δανείου της ΔΕΥΑΝΧ, η καθημερινή δρομολόγηση πλοίων με Πειραιά, αλλά και η σύνδεση των Οινουσσών με Πειραιά είναι μερικά χρονίζοντα θέματα που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα έλυσε», αναφέρει και συνεχίζει εγκαλώντας όσους κυβερνούσαν λέγοντας:
«Ας μας πουν όλοι αυτοί που κυβερνούσαν μέχρι πρότινος τί έχουν κάνει για την ανάπτυξη του Νησιού μας και τί υποδομές άφησαν για το μέλλον, εκτός από τα ημιτελή έργα. Μας ενδιαφέρει η υγιής  επιχειρηματικότητα η οποία θα δώσει πνοή, θέσεις εργασίας και ανάσα σε πολλούς συμπολίτες μας. Σχετικά με την επένδυση στα κεραμεία, ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ τη στηρίζει αν και ενταγμένη σε fast track διαπιστώνοντας ότι μέχρι τώρα έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες και οι απαραίτητοι έλεγχοι από τα συναρμόδια υπουργεία. Για μας δεν σημαίνει ότι κάθε επένδυση που εντάσσεται σε αυτή την διαδικασία απορρίπτεται  εκ  προοιμίου. Μας ενδιαφέρουν οι νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες αρκεί να υπηρετούνται οι νόμοι του κράτους, να υπάρχει σεβασμός στο περιβάλλον και  διαφάνεια στη διαδικασία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου με συνέπεια και αποφασιστικότητα ακολουθεί αυτό το δρόμο. Ο κόσμος έκρινε θετικά αυτή μας την στάση και δεν θα τον Απογοητεύσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου