Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Σύμφωνοι Εφόσον Κινηθεί Σε Νόμιμα Πλαίσια

«ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ» ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗ Ο ΑΝΔΡ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΕΙΑ
Την βιασύνη του βουλευτή Χίου της Ν.Δ.Νότη Μηταράκη να ανακοινώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο την ένταξη των Κεραμείων στη διαδικασία fast track, επικρίνει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρ. Μιχαηλίδης.
Μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ποτέ ενάντια στην επένδυση, εφόσον αυτή κινηθεί στα νόμιμα πλαίσια......
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο κ. Μιχαηλίδης επισημαίνει:

"Θυμηδία προκαλεί η δήλωση του κ. Ν. Μηταράκη σχετικά με την επένδυση στα Κεραμεία. Πώς είναι δυνατόν ένα αίτημα που κατατέθηκε από τον επενδυτή το τέταρτο τρίμηνο του 2014 να έχει ωριμάσει  κατά την περίοδο της θητείας της διακυβέρνησης της Ν.Δ., όπως διατείνεται ο ίδιος, και αν όντως είχε ωριμάσει γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν αποφάσιζε την έναρξή του;

Εμείς πιστεύουμε ότι η σημαντική αυτή επένδυση θα πρέπει να κινηθεί μέσα στα πλαίσια που προβλέπουν το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στη διαφάνεια των διαδικασιών. Η σημερινή κυβέρνηση με ευθύνη εξετάζει τις προϋποθέσεις αυτές, τις οποίες ο κύριος Μηταράκης, πιθανόν, τις θεωρεί περιττές, και προχωρεί τα έργα που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του νησιού μας.

Τέλος θα του υπενθύμιζα ότι ο θεσμικός του ρόλος δεν είναι ρόλος κυβερνητικού εκπροσώπου αλλά βουλευτή της μείζονος αντιπολίτευσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου