Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Στη Χίο Ο Πρόεδρος Της Ομοσπονδίας Κωφών

Ευκαιρία για ενημέρωση από την πηγή θα έχουν όσοι θέλουν να ενημερωθούν για ζητήματα που άπτονται των δικαιωμάτων στην εκπαίδευση των κωφών ατόμων, στα πλαίσια της ημερίδας για τα προβλήματα στην ειδική εκπαίδευση που διοργανώνει στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Aegean Dream η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ...

Εκπροσωπώντας της Εθνική Συνομοσπονδία ΑμεΑ θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωφών,  Κωνσταντίνος Γαργάλης.
«Αρκετοί είναι οι συμπολίτες μας που έχουν φύγει από το νησί γιατί δεν υπάρχει καμία δομή για κωφούς», ανέφερε στην «Α» η Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας, Σοφία Μιχάλα, θεωρώντας ότι ο κ. Γάργαλης θα μπορέσει μέσω της εμπειρίας του να βοηθήσει ώστε να γίνουν κάποια πρώτα βήματα, ακόμη και με τη διεξαγωγή σεμιναρίων προς εκπαιδευτικούς για το πώς μπορούν να βοηθήσουν παιδιά που έχουν προβλήματα ακοής.
Στην ημερίδα, λόγω και των εκλογών της ομοσπονδίας που θα γίνουν το πρωί, θα παρευρίσκονται και θα μιλήσουν επίσης εκπρόσωποι από τη Λέσβο, τη Λήμνο και τη Σάμο που θα εστιάσουν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές ειδικής εκπαίδευσης στις περιοχές τους.

Πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου