Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Ευχαριστεί Τους Αλληλέγγυους Πολίτες

Τις ευχαριστίες τους προς όλους όσους στήριξαν το έργο της εκφράζει με ανακοίνωση της η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου. Αναλυτικά αναφέρει:

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου σε όλες σχεδόν τις δημόσιες παρεμβάσεις μας έχουμε  δηλώσει ότι η Αλληλεγγύη για να είναι ουσιαστική οφείλει να είναι διαρκής, πολυποίκιλη και  εναλλακτική. Αγωνιζόμαστε για  μια  κοινωνία αυτοοργανωμένη χωρίς  ταξικούς φραγμούς και υποκρισία. Μια κοινωνία ισότητας μεταξύ όλων των πολιτών, δικαιοσύνης και αλληλεγγύης.
Αρωγοί στην επίτευξη των στόχων μας όλα αυτά τα χρόνια είναι όλοι οι Αλληλέγγυοι συμπολίτες μας όπως και  οι συλλογικότητες και οι δομές αλληλεγγύης από όλη την Ελλάδα.
Τέλος της Χρονιάς και επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας έχουν δείξει την Έμπρακτη  Αλληλεγγύη τους και μας δίνουν ελπίδα συνέχειας του έργου μας.
Εκτός των καθιερωμένων δομών της τροφής και παζάρι ρούχων και άλλων ειδών που λειτουργούν μόνιμα ,ξεκινήσαμε νέες δομές.   
Τα Αλληλέγγυο Φαρμακείο δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς την προσφορά των συμπολιτών μας ,φορέων της Χίου και των ΚΙΦΑ από όλη την Ελλάδα και φυσικά χωρίς  την πολύτιμη βοήθεια από την φαρμακοποιό μας.
Το  Αλληλέγγυο Φροντιστήριο για μαθητές-τριες που οι οικογένειες τους δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και σε αυτό το έξοδο,στηρίζεται στην αλληλέγγυη των εκπαιδευτικών που ήδη έχουν δηλώσει την διαθεσιμότητα τους.
Τελευταίο αφήσαμε σκόπιμα το προσφυγικό γιατί είναι το πιο σημαντικό  αυτή την περίοδο και χρειάζεται  όλη την ευαισθησία και όλη την Αλληλεγγύη μας.
Συμμετέχουμε  συνεχώς και οργανωμένα  στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων και μεταναστών ,που βρίσκονται στο νησί μας, στηριζόμενοι στην Αλληλεγγύη των συμπολιτών μας, στις Αποστολές από Δομές  και Δίκτυα Αλληλεγγύης,φορέων και συλλόγων από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό και την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την μεταφορική Ερμής για την συνεργασία όποτε χρειαστεί.
Δυναμώνουμε οικοδομώντας σχέσεις αλληλεγγύης παντού, στο  σχολείο, τις γειτονιές, τους χώρους εργασίας…
Παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου