Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Σταματήστε Να Πληρώνετε Ενοίκια Και Αξιοποιήστε Το Μέγαρο Του ΙΚΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΙΟΥ ΣΕ ΙΚΑ ΚΑΙ ΕΟΠΠΥ
Για τα αυτονόητα διαμαρτύρεται το Εργατικό Κέντρο Χίου και οι Συνταξιούχοι του νησιού,  ζητώντας την αξιοποίηση των απεριόριστων δυνατοτήτων και χώρων που παρέχει το σχεδόν άδειο Μέγαρο του ΙΚΑ στη Χίο, για τη στέγαση των υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ.....

Με επιστολή τους προς τους διοικητές του ΙΚΑ και του ΕΟΠΥΥ το Εργατικό κέντρο και οι Συνταξιούχοι (ΙΚΑ,. ΝΑΤ και Δημοσίου), διαμαρτύρονται γιατί ο ΕΟΠΥΥ νοικιάζει χώρους αντί να χρησιμοποιεί τους κενούς χώρους ενός υπερσύγχρονου κτιρίου.
Η επιστολή
«Το Εργατικό Κέντρο Χίου και τα Σωματεία Συνταξιούχων Χίου (ΙΚΑ, ΝΑΤ και Δημοσίου) διαμαρτυρόμαστε έντονα για την μη μεταστέγαση στο μέγαρο του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Χίου των Υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ του Νομού μας. είναι αδιανόητο να μην χρησιμοποιεί ο ΕΟΠΥΥ τους κενούς χώρους ενός υπερσύγχρονου κτιρίου, καταβάλλοντας ενοίκιο σε ιδιώτη, όταν από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Διοίκησης του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ (σύμφωνα με την υπάρχουσα αλληλογραφία), υπάρχει η διάθεση παραχώρησης όσων τετραγωνικών μέτρων χρειάζονται, στο κτίριο του ΙΚΑ, προς χρήση από τις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ και ήδη το ΠΕΔΙ καταβάλει το ποσό που του αναλογεί για τα έξοδα συντήρησης, ψύξης και θέρμανσης του κτιρίου.
Είναι απαράδεκτο οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ, του ΟΓΑ, του ΝΑΤ και του Δημοσίου (λειτουργία γραφείου Μητρώου τ. ΟΠΑΔ στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ), να είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για την έγκριση των δικαιολογητικών τους από τους ελεγκτές γιατρούς και κατόπιν να είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στην οδό Κουντουριώτη για την κατάθεση αυτών (η απόσταση μεταξύ των δύο υπηρεσιών είναι δύο χιλιόμετρα).
Καταγγέλλουμε την συνεχιζόμενη εκμίσθωση ακινήτου στην οδό ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ, όταν υπάρχει κτίριο με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις (κτίριο φιλικό σε ΑΜΕΑ, αφού διαθέτει ειδικές ράμπες και WC, ανελκυστήρες δυνατότητας μεταφοράς ακόμη και φορείου, κεντρική ψύξη-θέρμανση, μεγάλους χώρους στάθμευσης, δωρεάν μεταφορική εξυπηρέτηση του κοινού από τις  συγκοινωνίες Χίου ανά 15λεπτο) και παραμένει άδειο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου