Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Αλλάζει Μετά Από Παράπονα Η Πρωινή Πτήση Της Olympic Air Για Αθήνα

Ανταποκρίθηκε, έστω και μερικώς, στο αίτημα του Δήμου Χίου για αναπροσαρμογή των ωρών άφιξης και αναχώρησης της πρωινής πτήσης η Olympic Air, που από τις 13 Ιανουαρίου 2016, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή θα πετά για Αθήνα, νωρίτερα από ότι το πρόγραμμα προέβλεπε.......

Πιο συγκεκριμένα, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 13 Ιανουαρίου 2016 έως 25 Μαρτίου 2016 η πρωινή πτήση ΟΑ271 θα αναχωρεί από την Χίο στις 07.40 δηλαδή μία ώρα νωρίτερα από τις υπόλοιπες ημέρες.

Το αίτημα υποβλήθηκε από το Δήμο Χίου, μετά από παράπονα που εξέφρασαν οι ταξιδιώτες θεωρώντας ότι αφενός, δεν προλαβαίνουν να τακτοποιήσουν τις δουλειές τους σε μια μέρα (μέχρι την αναχώρηση το απόγευμα για Χίο), αφετέρου εξαιτίας του γεγονότος ότι πολλές πρωινές ανταποκρίσεις για την Ευρώπη, με ιδιαίτερα φθηνό κόστος, δεν ήταν δυνατόν να επιλεγούν από τους επιβάτες που αναγκαστικά, λόγω της ώρας άφιξης, επέλεγαν άλλους ακριβότερους ναύλους.
Από το Δήμο Χίου εκφράστηκε ικανοποίηση για την, έστω και για δύο μέρες, αλλαγή της ώρας αναχώρησης του αεροσκάφους για Αθήνα, παρά το γεγονός ότι ανέμεναν ακόμη καλύτερη αναδιάρθρωση των ωρών άφιξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου