Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Οφθαλμόν Αντί Οφθαλμού;

Μετά την αναγκαστική παραίτηση των Κ. Νεαμονίτη και Ν. Λυμπέρη από το Δ.Σ. της Ε.Μ.Χ. λόγω ασυμβίβαστου, ύστερα από σχετική προσφυγή που είχε κατατεθεί, ήρθε η σειρά του Αντ. Κωσταρή να αιτιολογήσει ότι δικαίως συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών........

Ο Κ. Νεαμονίτης καιο Ν. Λυμπέρης κατέθεσαν προσφυγή με την οποία υποστηρίζουν ότι ο κ. Κωσταρής , λόγω ασυμβίβαστου που προκύπτει από την επαγγελματική του δραστηριότητα δεν δύναται και δεν δικαιούται να συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Η χθεσινή συνεδρίαση είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού σε αυτή συζητήθηκε και το θέμα της προσφυγής των δυο κατά του κ. Κωσταρή και ο τελευταίος ζήτησε περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα προκειμένου να προσκομίσει στοιχεία που να αποδεικνύουν  ότι δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου.
Εντωμεταξύ στα χωριά επικρατεί αναστάτωση ανάμεσα στους μαστιχοπαραγωγούς, η Διοίκηση της Ένωσης προσπαθεί να διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους στρέφοντας το ενδιαφέρον όλων στη μεγάλη γιορτή για τη μαστίχα, στα αυριανά εγκαίνια του Μουσείου, την ίδια ώρα  που διαρρέουν και φήμες για πιέσεις  και προσπάθειες υφαρπαγής ψήφων ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης
Δυστυχώς οι χειρισμοί των προηγούμενων μηνών και οι εμπνευστές τους έχουν ανοίξει μια κερκόπορτα με άγνωστες εξελίξεις και συνέπειες για την Ε.Μ.Χ., που βρίσκεται μπροστά σε μεγάλες ανατροπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου