Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Ξαναζεσταίνει Τις Επαφές Του Με Τους Τούρκους

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Συμμετοχή συνδιοργανωτή θα έχει ο Δήμος Χίου στην εκδήλωση παρουσίασης του τουριστικού προορισμού της Χίου στο Εμπορικό Επιμελητήριο της  Σμύρνης......

Η εκδήλωση προβολής  πραγματοποιείται σε  συνεργασία με το Επιμελητήριο Χίου και την Περιφερειακή Ενότητα και θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016, στις 12 το μεσημέρι, σε αίθουσα του Επιμελητηρίου της Σμύρνης.
Σκοπός της δράσης είναι να παρουσιαστεί και να προβληθεί  στην  περιοχή της Σμύρνης, η Χίος, οι τουριστικές υποδομές και τα αξιοθέατα του νησιού, σε μια προσπάθεια διατήρησης και  ενίσχυσης  του τουριστικού  ρεύματος από τη γειτονική χώρα.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί εκτενές αφιέρωμα στο Μουσείο Μαστίχας, το οποίο εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Η παραπάνω δράση θα προκαλέσει επιπλέον κάλυψη από τα ΜΜΕ, λίγο πριν από μια σημαντική περίοδο διακοπών για την Τουρκία, που διαρκεί από τις 5 έως και τις 10 Ιουλίου 2016 (Ramazan Bayrami).
 Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνουν επαφές με  το Ελληνικό Προξενείο στη Σμύρνη, με τους φορείς του τουρισμού και παράγοντες της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου