Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Παρελθόν Οι Υπόγειοι Κάδοι Στην Δ.Ε. Αγίου Μηνά

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ 100 ΝΕΟΥΣ ΥΠΕΡΓΕΙΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ
Παρελθόν για τη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Μηνά θα αποτελούν σύντομα οι 60 υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων που είχαν τοποθετηθεί από τον πρώην καποδιστριακό δήμο επί δημαρχίας Γ. Παντελάρα.......

Η συλλογή των απορριμμάτων από τους συγκεκριμένους κάδους κρίνεται ως ασύμφορη αφού ναι μεν σαν κίνηση η τοποθέτησή τους ήταν θετική, ωστόσο ο πρώην Δήμος δεν φρόντισε να προμηθευτεί και το ειδικό όχημα που χρειάζεται για την αποκομιδή των απορριμμάτων.
Μιλώντας στον «π» ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γ. Μπελέγρης εξήγησε ότι η προμήθεια ειδικού οχήματος θα κοστίσει στον Δήμο περί τις 130.000 ευρώ, ποσό που κρίνεται ως απαγορευτικό υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες.
Αντί λοιπόν της προμήθειας οχήματος η πρόθεση της Υπηρεσίας Καθαριότητας είναι να θέσει εκτός λειτουργίας τους υπόγειους κάδους τους οποίους θα αντικαταστήσει με κανονικούς υπέργειους.
Ο σχεδιασμός προβλέπει την προμήθεια 300 νέων κάδων από τους οποίους οι 100 θα τοποθετηθούν στις περιοχής του Καρφά, της Αγίας Ερμιόνης, του Μέγα Λιμνιώνα αλλά και των Θυμιανών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου