Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Μόνο με κράνος στην Αγία Μαρκέλλα


Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα για τον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων, όπως είπε στο Ράδιο «Α» ο Παναγιώτης Χριστοφαρής, που εκτελεί χρέη Διοικητή στο Τμήμα Τροχαίας της Α.Δ.Χίου, και φέτος μπλόκα της υπηρεσίας θα βρίσκονται στο Αίπος και θα ακινητοποιούν όσους δικυκλιστές επιχειρήσουν να ανέβουν αυτό το τριήμερο στην Αγία Μαρκέλλα χωρίς να φορούν κράνος ή επιβαίνοντας σε οχήματα που προκαλούν έντονο θόρυβο.
Παράλληλα, είπε, περιπολικό της Τροχαίας θα κινείται στον οδικό άξονα για την τήρηση του Κ.Ο.Κ. και θα βεβαιώνει παραβάσεις, δίνοντας έμφαση και στη διενέργεια αλκοτέστ.
«Το μυστικό είναι οι μικρές ταχύτητες. Εάν κινούνται με μικρή ταχύτητα ο κίνδυνος ατυχήματος ελαχιστοποιείται», τόνισε ο κ. Χριστοφαρής, που αναφέρθηκε επίσης στους περιπατητές οι οποίοι πρέπει να κινούνται στην πλευρά του δρόμου που θα τους επιτρέπει να βλέπουν τα οχήματα που θα κινούνται στο ρεύμα τους, να βρίσκονται σε μονή γραμμή ( ο ένας πίσω από τον άλλο) και να φέρουν διακριτικά ώστε να είναι ορατοί το βράδυ.

Πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου