Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

«Χρυσή» κλοπή σε σπίτι ηλικιωμένου στον Πύργο

Κανείς δεν πήρε είδηση τι γινόταν μέρα- μεσημέρι
Όταν επέστρεψε ο 84χρονος, έπαθε σοκ καθώς διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά όλες του οι οικονομίες ύψους 1.800 ευρώ, μαζί με 24 χρυσές λίρες που φύλαγε ως κόρην οφθαλμού......


Κανείς δεν πήρε είδηση τι γινόταν μέρα- μεσημέρι μέσα στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στον Πύργο, όταν εκείνος απουσίαζε. Οι άγνωστοι διαρρήκτες που είχαν τρυπώσει χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, έκαναν... πάρτι αρπάζοντας ένα πραγματικό θησαυρό που έκρυβε ο ιδιοκτήτης!

Όταν επέστρεψε ο 84χρονος, έπαθε σοκ καθώς διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά όλες του οι οικονομίες ύψους 1.800 ευρώ, μαζί με 24 χρυσές λίρες που φύλαγε ως κόρην οφθαλμού, αλλά και τα οικογενειακή του κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας! Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σπίτι έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας.

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στην κατοικία του ηλικιωμένου, δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης και εξετάζουν το ενδεχόμενο ή να είχε ξεχάσει ανοιχτή την πόρτα ή να εμπλέκεται στην κλοπή άτομο του περιβάλλοντός του. Στο μεταξύ, σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων και συνεχίζουν την προανάκριση.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου