Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Βραζιλιάνα έκλεινε «ροζ» ραντεβού με καλλίγραμμες αλλοδαπές στο Βόλο

Με έδρα τη Γερμανία, η 33χρονη Βραζιλιάνα διαχειριζόταν ροζ ιστοσελίδα μέσω της οποίας κλείνονταν ραντεβού για ερωτικές συνευρέσεις σε ξενοδοχεία του Βόλου – Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη της μετά από πολύμηνες έρευνες και τη βοήθεια της Interpol.....

Μετά από πολύμηνες έρευνες και με την βοήθεια της Interpol, αποκαλύφθηκε ότι μια 33χρονη Βραζιλιάνα διαχειριζόταν τη ροζ ιστοσελίδα μέσω της οποίας κλείνονταν ραντεβού για ερωτικές συνευρέσεις έναντι αδράς αμοιβής με καλλίγραμμες αλλοδαπές σε ξενοδοχεία του Βόλου.

Η διαχειρίστρια ζει στην Γερμανία και είναι γνωστή στην διεθνή αστυνομική υπηρεσία, η οποία εντόπισε και την γερμανική IP της ιστοσελίδας και ενημέρωσε την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για την ταυτότητά της. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και ερευνάται αν έκλεινε “καυτά” ραντεβού με αλλοδαπές και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Η τελευταία «αποστολή» στον Βόλο ήταν μια συνομήλικη ομοεθνής της Βραζιλιάνας, η οποία είχε συλληφθεί στις 2 Οκτωβρίου όταν ο αστυνομικός που της έκλεισε ραντεβού ως πελάτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της παρέδωσε 150 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Στο παρελθόν είχαν συλληφθεί με τον ίδιο τρόπο και άλλες καλλονές που είχαν έρθει από το εξωτερικό για ερωτικές συνευρέσεις έναντι αμοιβής.

Πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου