Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Δεν παρακολουθούσαν οικονομικό παράγοντα οι ληστές της Κηφισιάς, λέει η συνήγορός τους

Κατά τα όσα δηλώνει η συνήγορος των δυο συλληφθέντων, Σταυρούλα Κοκλιώτη, το κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί αφορά μόνο σε ληστείες και κλοπές.....

Δεν έχουν σχέση με τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκε περί παρακολούθησης οικονομικού παράγοντα οι δυο 30χρονοι που συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη στην Κηφισιά από αστυνομικούς. Αυτό αναφέρει σε δήλωσή της η συνήγορος των δυο συλληφθέντων, Σταυρούλα Κοκλιώτη, επισημαίνοντας πως το κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί αφορά μόνο σε ληστείες και κλοπές.

Ειδικότερα, οι δυο άντρες που συνελήφθησαν στην Κηφισιά που σήμερα απολογούνται στον ανακριτή, κατηγορούνται για ληστεία τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συναυτουργία και κατ εξακολούθηση, σύσταση συμμορίας, αντίσταση, απείθεια, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής τελεσθείσα από πρόσωπα που διαπράττουν κλοπές ή ληστείες κατ επάγγελμα και κατά συνήθεια, κατ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Ως εκ τούτου η συνήγορος των δυο κατηγορουμένων επισημαίνει πως το κατηγορητήριο σε βάρους τους, δεν περιλαμβάνει τίποτε από όσα αποδίδονται σε δημοσιεύματα στους δύο εντολείς της.

Μετά τη σύλληψη των δυο αντρών είχε μεταδοθεί πως παρακολουθούσαν οικονομικό παράγοντα που έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην οικονομική ζωή του τόπου πριν το μνημόνιο, αλλά και στα πρώτα χρόνια, ενώ πλέον βρίσκεται σε μεγάλη ιδιωτική επιχείρηση.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως η ασφάλεια του οικονομικού παράγοντα είχε δώσει στις αρχές τα στοιχεία της μοτοσικλέτας που επέβαιναν οι δυο κατηγορούμενοι από τις 31 Αυγούστου καθώς τους είχαν εντοπιστεί να παρακολουθούν το αυτοκίνητο του.

Υπενθυμίζεται πως οι δυο 30χρονοι συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη μετά από καταδίωξη αστυνομικών της ΔΙΑΣ στην Κηφισιά. Οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα για να σταματήσουν αλλά εκείνοι δεν συμμορφώθηκαν. Αντίθετα, ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού στην οποία επέβαιναν και τράπηκαν σε φυγή.

Κατά το κατηγορητήριο φέρονται να έχουν διαπράξει πλήθος περιστατικών κλοπής τσαντών από γυναίκες και όχι κατηγορίες που να σχετίζονται με παρακολούθηση οικονομικού παράγοντα.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου