Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018

Επίθεση Ιωαννίδη κατά Γαβρόγλου: Τον αποκάλεσε «υπουργό διάλυσης της Παιδείας»

Η λύση για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων είναι η κατάργηση του Ασύλου, η θέσπιση σώματος πανεπιστημιακής φύλαξης και η είσοδος στα ιδρύματα με ειδική κάρτα, μόνο σε όσους έχουν σχέση με την Πανεπιστημιακή κοινότητα. Εν τέλει η λύση είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση», αναφέρει ο Σάκης Ιωαννίδης.....

Επίθεση κατά των επιλογών του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου έκανε ο Σάκης Ιωαννίδης, πρώην Προέδρος ΟΝΝΕΔ και μέλος Ε.Γ Νέας Δημοκρατίας, για την συνέντευξή του, στην οποία ζήτησε από τους φοιτητές να διαφυλάξουν τους χώρους των πανεπιστημίων.

Ο Σάκης Ιωαννίδης, απηχώντας τις απόψεις της ΟΝΝΕΔ χαρακτήρισε τον υπουργό ως «υπουργό διάλυσης της Παιδείας» αφού μαζί με την κυβέρνηση επανέφεραν το άσυλο προστασίας της παραβατικότητας στα πανεπιστήμια και τώρα προτρέπει τους φοιτητές να υποκαταστήσουν την πολιτεία και να τα βάλουν με τα κάθε λογής εγκληματικά στοιχεία.

«Επειδή οι φοιτητές μπήκαν στα πανεπιστήμια για να μορφωθούν και να σπουδάσουν, θέλω να του θυμίσω, ότι αυτό, αποτελεί ευθύνη της πολιτείας. Μάλιστα προτρέπω τον "ρωμαλέο" Γαβρόγλου να πάει ο ίδιος στην Φιλοσοφική να διώξει τον Ρουβίκωνα, στην ΑΣΟΕΕ να σταματήσει την διακίνηση ναρκωτικών και το παρεμπόριο και στο ΑΠΘ τις επιθέσεις κατά καθηγητών και φοιτητών. Είμαι σίγουρος ότι, οι καταληψίες δεν θα τον αφήσουν να περάσει ούτε από έξω. Η λύση για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων είναι η κατάργηση του Ασύλου, η θέσπιση σώματος πανεπιστημιακής φύλαξης και η είσοδος στα ιδρύματα με ειδική κάρτα, μόνο σε όσους έχουν σχέση με την Πανεπιστημιακή κοινότητα. Εν τέλει η λύση είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση», αναφέρει ο Σάκης Ιωαννίδης.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου