Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Κρήτη: Έπιασαν τον αλλοδαπό που λήστεψε δυο φορές περίπτερο

Η επιβεβαιωμένη ληστεία είχε γίνει σε βάρος μιας γυναίκας, η οποία νωρίτερα είχε αρνηθεί να δώσει μπύρες στον δράστη, επειδή δεν ήθελε να πληρώσει καθώς τις βρήκε... ακριβές....

Εξορμούσε από την περιοχή του Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο για να ληστεύει ένα περίπτερο στα... Χανιά ένας 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του από την ανακρίτρια Χανίων! Η κατηγορία αφορά τη ληστεία της 28ης Σεπτεμβρίου, αλλά θεωρείται βέβαιο πως είχε ληστέψει το περίπτερο και ένα μήνα νωρίτερα!

Η επιβεβαιωμένη ληστεία είχε γίνει σε βάρος μιας γυναίκας, η οποία νωρίτερα είχε αρνηθεί να δώσει μπύρες στον δράστη, επειδή δεν ήθελε να πληρώσει καθώς τις βρήκε... ακριβές! Όμως, ο 35χρονος επέστρεψε, την ακινητοποίησε με την απειλή όπλου, άρπαξε από το ταμείο 2.000 ευρώ και έσπευσε να εξαφανιστεί. Ωστόσο, ταυτοποιήθηκε κατά την διάρκεια της προανάκριση που διενήργησε η Ασφάλεια Χανίων, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και τον συνέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος Μαλεβιζίου.

Το ίδιο περίπτερο ιδιοκτησίας ενός 31χρονου, είχε γίνει στόχος ληστείας και τον περασμένο Αύγουστο με πανομοιότυπο τρόπο. Η μοναδική διαφορά ήταν ότι τότε ο κακοποιός είχε αρπάξει περίπου 1.000 ευρώ από έναν άνδρα υπάλληλο και είχε διαφύγει τρέχοντας. Οι αστυνομικοί εκφράζουν την βεβαιότητα ότι ο 35χρονος είχε διαπράξει και τις δύο ληστείες.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου