Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Με τον μισθό του Δεκεμβρίου τα αναδρομικά στα ειδικά μισθολόγια

Οι ένστολοι – Στρατιωτικοί, Λιμενικοί, Πυροσβέστες, Αστυνομικοί Δικαστικοί και Γιατροί του ΕΣΥ – θα πρέπει να αναμένουν τα χρήματα μαζί με τον μισθό του Δεκεμβρίου.....

Mε τον μισθό του Δεκεμβρίου θα δουν στον τραπεζικό λογαριασμό τους και τα αναδρομικά που δικαιούνται με βάση τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, περίπου 280.000 στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες, γιατροί του ΕΣΥ, πανεπιστημιακοί και δικαστικοί.

Το νομοσχέδιο που ξεκλειδώνει τα αναδρομικά αναμένεται να πάρει τον δρόμο προς τη Βουλή εντός της εβδομάδας και να ψηφιστεί άμεσα, ώστε να τρέξουν γρήγορα οι υπουργικές αποφάσεις με τις οποίες θα καθορίζεται η διαδικασία και οι λεπτομέρειες για την επιστροφή των ποσών και έτσι οι ένστολοι – Στρατιωτικοί, Λιμενικοί, Πυροσβέστες, Αστυνομικοί Δικαστικοί και Γιατροί του ΕΣΥ – θα πρέπει να αναμένουν τα χρήματα μαζί με τον μισθό του Δεκεμβρίου.

Το ποσό συνολικά ανέρχεται στο 1,2 δισ. ευρώ ενώ μετά τις κρατήσεις διαμορφώνεται σε 800 εκατομμύρια ευρώ και οι δικαιούχοι αναμένεται να λάβουν από 1.400 ως και 20.000 έκαστος ανάλογα με τον βαθμό και τα έτη υπηρεσίας του. Πάντως, η μερίδα του λέοντος από τα 800 εκατ. ευρώ, ήτοι τα 500 εκατ. πάει στους ενστόλους.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου