Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Πάτρα: Ζητούσε να του χαλάσουν και τους ξάφριζε ταχυδακτυλουργικά

Ο 32χρονος είχε διαπράξει με αυτή τη μέθοδο τέσσερις κλοπές σε βάρος υπαλλήλων καταστημάτων στα οποία έμπαινε παριστάνοντας τον πελάτη....

Με τα επιδέξια... δάχτυλά του εξασφάλιζε «μεροκάματο» τις τελευταίες δυο εβδομάδες ένας 32χρονος, ο οποίος ζητούσε από ανυποψίαστους καταστηματάρχες ή περαστικούς να του χαλάσουν χαρτονόμισμα των 50 και 20 ευρώ, αλλά κατά την διάρκεια της ανταλλαγής τους... ξάφριζε.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας, ο 32χρονος είχε διαπράξει με αυτή τη μέθοδο τέσσερις κλοπές σε βάρος υπαλλήλων καταστημάτων στα οποία έμπαινε παριστάνοντας τον πελάτη και άλλη μια σε βάρος μιας πεζής γυναίκας. Και στις πέντε περιπτώσεις, άρπαζε με ταχυδακτυλουργικό τρόπο χρήματα και κινητά και γινόταν... λαγός.

Συνολικά, από τις πέντε κλοπές που διέπραξε στην Πάτρα και σε ένα χωριό της Αχαΐας, ο δράστης αποκόμισε περίπου 100 ευρώ και δύο κινητά. Ωστόσο, ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές. Στο μεταξύ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που άσκησε δίωξη σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου