Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Ξήλωσαν τις καλωδιώσεις από επιχείρηση στο Κιλκίς

Για κακή τους τύχη, όμως, από το σημείο όπου βρίσκεται η επιχείρηση περνούσε μια περιπολία αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. που γνώριζαν ότι ήταν κλειστή....

Ανυπολόγιστη ζημιά προκάλεσαν τρεις νεαροί «κυνηγοί» χαλκού στις εγκαταστάσεις μιας επιχείρησης σε περιοχή του Κιλκίς, την οποία διέρρηξαν μέρα- μεσημέρι και άρχισαν να ξηλώνουν ανενόχλητοι όλες τις καλωδιώσεις αρπάζοντας καλώδια χαλκού συνολικού μήκους 76 μέτρων!

Για κακή τους τύχη, όμως, από το σημείο όπου βρίσκεται η επιχείρηση περνούσε μια περιπολία αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. που γνώριζαν ότι ήταν κλειστή. Μόλις αντιλήφθηκαν ότι απ' έξω ήταν παρκαρισμένο ένα όχημα και κάποιοι βρίσκονταν στο εσωτερικό, μπήκαν μέσα και έπιασαν στα πράσα τους τρεις Έλληνες ηλικίας 24, 21 και 21 χρόνων, που είχαν στην κατοχή τους γάντια και διαρρηκτικά εργαλεία.

Όλα κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς που τους απήγγειλε την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής από κοινού, ενώ τα κομμένα καλώδια αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της επιχείρησης.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου