Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Άρτα: Μπαρμπούτι με όπλα και λαθραίο καπνό σε καφενείο

Ως και τσιλιαδόρο διέθετε το καφενείο όπου είχε φουντώσει ο «πυρετός» του παράνομου τζόγου.....

Ως και τσιλιαδόρο διέθετε ένα καφενείο σε ένα χωριό του Δήμου Νικολάου Σκουφά στην Άρτα, όπου είχε φουντώσει ο «πυρετός» του παράνομου τζόγου! Όμως, ο 50χρονος Έλληνας που είχε αναλάβει το ρόλο αυτό, δεν κατάφερε να ειδοποιήσει εγκαίρως ότι έφταναν αστυνομικοί.

Οι άνδρες της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. τον συνέλαβαν πρώτο και έπειτα εισέβαλαν στο κατάστημα, όπου έπιασαν στα πράσα εννέα άνδρες ηλικίας 36 ως 87 χρόνων που είχαν πέσει με τα μούτρα στο «μπαρμπούτι», με την ανοχή της 50χρονης ιδιοκτήτριας! 

Μάλιστα, εκτός από το ζευγάρι ζάρια που χρησιμοποιούσαν, στο τραπέζι κατασχέθηκαν άλλα… 60 και 18 πλαστικά ποτήρια μαζί με 1.750 ευρώ που θα άλλαζαν χέρια!

Στην κατοχή των τζογαδόρων, βρέθηκαν ακόμη ένα πιστόλι, δύο κυνηγετικά όπλα, ένα μαχαίρι και μία σακούλα με λαθραίο καπνό βάρους ενός κιλού και 100 γραμμαρίων. Οι ένδεκα συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας που άσκησε διώξεις σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα κατά περίπτωση.

Πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου