Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Χάλκινοι πιτσιρικάδες με ελπιδοφόρο μέλλον!

ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΟΙ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΟ
Στις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας Μίνι Παίδων στο πόλο ο Ν.Ο. Χίου. Κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που έγινε στην Αθήνα μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση......
Οι πιτσιρικάδες του Ν.Ο. Χίου στον μικρό τελικό, που εξελίχθηκε σε μια πολύ συναρπαστική συνάντηση, κέρδισε με 12-11 το Ν.Ο. Πατρών. 43 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Γιαννάς, ύστερα από ασίστ του Γκίλλα, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα μας, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει 4.52 πριν τη λήξη του αγώνα (11-11). Στα τελευταία λεπτά φάνηκε πιο ψύχραιμη και κατάφερε να πάρει τη νίκη με το τέρμα του Γιαννά.
Τα επτάλεπτα: 3-5, 3-2, 3-3, 3-1. Για το ΝΟΧ σκόραραν οι: Γκίλλας 2, Γιαννάς 4, Παπαγεωργάκης 1, Αμπαζής 1, Μ. Καρακούρος 4. Τα τέρματα του Ν.Ο. Πατρών: Τάτσιος 1, Νταλάπας 6, Τσίστας 1, Αλμυράς 1, Χ. Μπιτσάκος 2.
Την 1η θέση στους Μίνι Παίδες πήρε η Βουλιαγμένη που νίκησε στον τελικό με 5-4 τον Παναθηναϊκό.
Ο Ν.Ο. Χίου στον ημιτελικό, το πρωί της Κυριακής, παρά την καλή εμφάνιση που έκανε έχασε από τον Παναθηναϊκό με 8-4. Στη φάση των ομίλων η ομάδα του Αντώνη Μισετζή είχε 3 νίκες και 1 ήττα. Νίκησε 6-5 τον Πανιώνιο, 14-1 τον Α.Σ. Απόλλο Θεσσαλονίκης, 9-5 τον Ολυμπιακό, ενώ ηττήθηκε με 9-6 από τη Βουλιαγμένη που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Ο προπονητής της ομάδας, Αντώνης Μισετζής είχε στην Αθήνα τους παρακάτω αθλητές: Γιάννης Καρακούρος, Σταμάτης Καραγεωργίου (τερματοφύλακες), Μιχάλης Γκιάλης, Γιάννης Σκαπινάκης, Μανώλης Καραμούζος του Ανδρέα, Δημήτρης Φράγκος, Κώστας Σπανογιάννης, Νίκος Γκίλλας, Αντώνης Σφηκάκης, Στέφανος Γιαννάς, Δημήτρης Παπαγεωργάκης, Μανώλης Καραμούζος του Λάμπρου, Ματθαίος Αμπαζής, Μιχάλης Καρακούρος, Νίκος Δροσινός. Αρχηγός αποστολής στην Αθήνα ήταν ο έφορος του τμήματος Τάκης Γκίλλας.

Πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου