Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Βρήκαν «φέσι» 17.000 ευρώ από το Σκοπευτήριο

ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΟ ΡΕΥΜΑ
Αμαρτίες από το παρελθόν στοιχειώνουν το Δήμο Χίου που καθημερινά βρίσκεται αντιμέτωπος με διάφορα περιστατικά κακοδιαχείρισης που ζημιώνουν τα οικονομικά του. Τελευταίο παράδειγμα το Σκοπευτήριο στο Χαλκειός και η ρευματοδότησή του, που άφησε «φέσι» 17.300 ευρώ από λογαριασμούς, όπως ανάφερε ο αντιδήμαρχος ο Γ. Καραμανής στο Δημοτικό Συμβούλιο......


Το δημοτικό Σκοπευτήριο ξεκίνησε να λειτουργεί το 2004 προκειμένου να καλύψει την ανάγκη ενός οργανωμένου χώρου για την άθληση όσων ασχολούνται με τη σκοποβολή. Από τη δημιουργία του μέχρι και πρόσφατα όμως, ο χώρος ρευματοδοτούνταν αδικαιολόγητα με εργοταξιακό ρεύμα, κάτι που καμία δημοτική αρχή μέχρι σήμερα δεν θέλησε να ελέγξει. Παράλληλα, με το ίδιο κοινό ρολόι ρευματοδοτούνταν  τόσο η  ιδιωτική επιχείρηση μέσα στο Σκοπευτήριο αλλά και τα γραφεία Σκοπευτικού Συλλόγου.

«Με την αλλαγή της δημοτικής αρχή» όπως υποστηρίζει ο αντιδήμαρχος Γ. Καραμανής, «ο ενοικιαστής του χώρου αποφάσισε να φύγει, μη καταβάλλοντας το χρέος των 17.300 ευρώ που εκκρεμούσε προς τη ΔΕΗ, με αποτέλεσμα αυτό να παρακρατηθεί και πάλι από τα ανταποδοτικά τέλη του Δήμου» αναφέρει χαρακτηριστικά.  «Ψάξαμε κάθε δυνατό μέσο προκειμένου να χρεώσουμε τα συγκεκριμένα χρήματα και στους δύο. Όμως υπήρχε κοινό ρολόι και νομικά δεν υπήρχε καμία απολύτως λύση. Δυστυχώς χάσαμε ακόμα 17.300 ευρώ, ποσό που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί διαφορετικά», υπογραμμίζει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παρουσιαστούν και άλλα παρόμοια παραδείγματα στο μέλλον.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου