Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Μια ευκαιρία ακόμη για τον χλοοτάπητα

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Θα καθυστερήσει  για αρκετό χρονικό διάστημα και πάλι η τοποθέτηση του τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του  δημοτικού σταδίου  Χίου. Μετά από τις έως τώρα μεγάλες καθυστερήσεις, ο εργολάβος δεν μπορεί προς το παρόν να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που ανάλαβε με την υπογραφή της σύμβασης  στις 15 Μαϊου και δεν είναι δυνατόν να το παραδώσει στο τέλος του τρέχοντος μηνός......
Γι’ αυτό ζήτησε και πήρε από το δήμο Χίου παράταση ενός μηνός για να κατορθώσει να αγοράσει τον χλοοτάπητα και να αρχίσει τις εργασίες εγκατάστασης. Η διοίκηση του Νομικού προσώπου του δήμου  ενέκρινε το αίτημα του και ελπίζει ότι έως τις 20 Σεπτεμβρίου θα εγκατασταθεί,  θα ξεκινήσει να εργάζεται και θα παραδώσει το έργο όσο το δυνατόν συντομότερα.                                                                                                 

Αν συνεχίσει να μην τηρεί τι συμβατικές τις υποχρεώσεις του  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Παντελής Καμπούρης  δηλώνει ότι θα ξεκινήσει τη διαδικασία έκπτωσης του από το έργο και θα προκηρύξει νέα δημοπρασία.

Ταυτόχρονα το Νομικό Πρόσωπο όταν ξεκινήσουν οι εργασίες αντικατάστασης  θα παραχωρήσει τον  παλιό τάπητα σε σχολεία που έχουν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον. Εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι ούτως ή άλλως  οι ομάδες θα συνεχίσουν για αρκετό καιρό ακόμη να αγωνίζονται με τον φθαρμένο χλοοτάπητα.    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου