Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Όλα έτοιμα

Ο 5ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ
Με τη μέριμνα των μελών του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Chiosrunning,των χορηγών,  των εθελοντών και του δήμου Χίου όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του 5ου Ημιμαραθώνιου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 08:30, με σημείο εκκίνησης όλων των αγώνων το πρώην δημαρχείο Θυμιανών........


Έως και το απόγευμα του Σαββάτου ο Μιχάλης Σημιριώτης και οι φίλοι του θα προετοιμάζουν τις διαδρομές και όλα όσα πρέπει για να διαφημισθούν ακόμη περισσότερο οι αγώνες και η Χίος. Η οργάνωση γιγαντώνεται, αφού η φήμη που έχει αποκτήσει έχει εξαπλωθεί στα πέρατα όλης της γης. Φέτος η συμμετοχή έχει ξεπεράσει και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη. Έως την Τετάρτη είχαν δηλώσει την παρουσία τους 800 εραστές του στίβου, αριθμός ποτ αναμένεται να αυξηθεί έως το απόγευμα του Σαββάτου που κλείνει η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής.

ΟΙ δράσεις τα χάπενινγκ και οι προσθήκες  καινοτομιών   είναι πάρα πολλά.

Παραλαβή φακέλων

ΟΙ συμμετέχοντες  θα πρέπει να παραλάβουν το φάκελο τους  μπροστά στο Δημαρχείο Χίου σήμερα από τις   10:00 έως τις 13: 00  και από τις 19:00 έως τις 21:00 και αύριο από  τις 10:00 έως τις 13: 00 π.μ. και από τις 19:00  έως τις 20:00.

Χάπενινγκ και καινοτομίες

Αύριο στις  19:00 θα αναχωρήσουν πούλμαν  μπροστα από το Δημαρχείο Χίου για επίσκεψη στο μουσείο πορτοκαλιού και στην συνέχεια θα ακολουθήσει στις 20:15  το καθιερωμένο   pasta party  στο ξενοδοχείο  GOLDEN SAND.

Στις καινοτομίες που είχε υποσχεθεί από πέρσι ο Μ. Σημιριώτης  προστίθενται και οι  βραβεύσεις τριών ακόμη  ηλικιακών κατηγοριών: 1)Από 18 έως 35 ετών 2) Από 36 έως 50 ετών 3)Από 51 ετών και άνω. Όλες αυτές βέβαια θα συμπληρώσουν τις καθιερωμένες γενικές απονομές

Οι αγώνες

Την Κυριακή όλοι οι αγώνες του 5ου Ημιμαραθώνιου  θα ξεκινήσουν με μερικά λεπτά διαφορά ο ένας από τον άλλον γύρω στις 08:00 το πρωί  πάντα με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το κτίριο του πρώην Δημαρχείου Θυμιανών .

Όσοι δεν διαθέτουν μέσον μεταφοράς θ7α μεταφερθούν με  πούλμαν που θα ξεκινήσουν στις 6:45 το πρωί της Κυριακής  από το Δημαρχείο Χίου, και μετά τον αγώνα θα επιστρέψουν πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου