Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

"Εμφύλιος" για το Λούνα - πάρκ

Σε ένα νησί που κάποτε εισήγαγε… πέτρες δεν αποτελεί τίποτα έκπληξη. Έτσι, εδώ και έναν τουλάχιστον μήνα επιχείρηση Λούνα - πάρκ βρίσκεται στη Χίο, παλεύοντας με την γραφειοκρατία, χωρίς να βρίσκεται ένας χώρος να εγκατασταθεί!......

Μετά από αρκετές περιπλανήσεις, το Δημοτικό Συμβούλιο προέγκρινε τον χώρο στάθμευσης στην Φάρκαινα, ενώ η Δημοτική Ενότητα Χίου, παραχώρησε το χώρο έως 15 Σεπτεμβρίου έναντι τιμήματος 2.000 ευρώ.
Αυτό όμως προκάλεσε τις αντιδράσεις των καταστηματαρχών, που στη θέα του Λούνα - παρκ ξεσηκώθηκαν θεωρώντας ότι πρώτον ο Δήμος δεν έχει δικαίωμα να παραχωρεί πάρκιγκ εν ενεργεία και δεύτερον με το φόρτο, που θα δημιουργηθεί θα κλείσουν για μισό μήνα τις επιχειρήσεις τους.
Λεπτομέρεια, που ενδέχεται να περιπλέξει το πρόβλημα είναι ότι στο πάρκιγκ απαγορεύεται η είσοδος σε φορτηγά άνω των 3,5 τόνων αφού ακριβώς κάτω υπάρχει εγκιβωτισμένο ρέμα, πάνω στο οποίο στάλθηκε από τον Δήμο να στηθεί το Λούνα πάρκ!
Από την μεριά του ο Δήμαρχος δέχτηκε μεν ότι δόθηκαν οι απαιτούμενες προεγκρίσεις, αλλά χρειάζονται πολλές ακόμα γνωμοδοτήσεις υπηρεσιών μέχρι την τελική άδεια, οπότε μάλλον οι ιδιοκτήτες του Λούνα - παρκ θα πρέπει να αναζητήσουν ιδιωτικό χώρο (έτσι κι’ αλλιώς το ενοίκιο του Δήμου είναι σχετικά αλμυρό για την εποχή) αλλιώς μάλλον τα παιδιά θα παίξουν του… χρόνου.




Πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου