Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Τρίκαλα: Συνελήφθη 30χρονος Έλληνας με 100 κιλά χασίς, αν και προσπάθησε να διαφύγει

Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ
Ο 30χρονος διέφυγε αρχικά, όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν να σταματήσει το αυτοκίνητό του - Συνελήφθη λίγο αργότερα.....


Περιπέτεια έζησαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στα Τρίκαλα, όταν έκαναν σήμα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο να σταματήσει για να το ελέγξουν. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και τον καταδίωξαν για ώρα, καθώς προσπάθησε να διαφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς μέσα στους δρόμους της πόλης, ώσπου εγκατέλειψε το φορτωμένο με ναρκωτικά όχημα!

Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 30χρονο Έλληνα λίγη ώρα αργότερα σε κοντινό σημείο και να του φορέσουν χειροπέδες. Στο αυτοκίνητο, που ανήκε σε εταιρεία ενοικίασης και κατασχέθηκε, βρέθηκαν 77 συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 102 κιλών και 328 γραμμαρίων ενώ και ο μεταφορέας είχε πάνω του μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 7,3 γραμμαρίων.

Όπως αποδείχθηκε, ο 30χρονος ήταν έτοιμος για όλα, καθώς μέσα στο αυτοκίνητο κατασχέθηκαν ακόμη ένα πολεμικό τυφέκιο με 14 φυσίγγια στον γεμιστήρα και ένα πιστόλι με έξι φυσίγγια! Τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και πού, ενώ ο δράστης παρελήφθη από την Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων με κατηγορίες για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου