Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Αντιπολεμική εκδήλωση την Τρίτη

Αντιιμπεριαλιστική- αντιπολεμική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 11 Ιουλίου στην πλατεία Βουνακίου, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Λέσβου.......
 

«Δεν έχει μείνει, πλέον, καμία αμφιβολία πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπλέκει τη χώρα όλα και πιο βαθιά σε αιματηρούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Έφερε το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο με πρόσχημα την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών, συμμετέχει ενεργά σε 13 νατοϊκές επεμβάσεις από τα Βαλκάνια ως το κέρας της Αφρικής, σχεδιάζει την επέκταση των νατοϊκών βάσεων στη χώρα, πρώτα και κύρια της Σούδας. Το ΝΑΤΟ αποδείχθηκε, πολύ καθαρά, πως δεν είναι παράγοντας σταθερότητας όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση. Δεν είναι τυχαίο, πως με την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, πολλαπλασιάστηκαν οι προκλήσεις της τούρκικης αστικής τάξης, με αύξηση του κινδύνου για θερμό επεισόδιο. Το ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζει σύνορα και δικαιώματα, είναι η δολοφονική μηχανή των ιμπεριαλιστών» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι:

«Ο ξεριζωμός των λαών από τις χώρες τους, τα κύματα προσφύγων και μεταναστών, ο εγκλωβισμός κάτω από άθλιες συνθήκες στα νησιά του Αιγαίου, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα γενικότερα, είναι αποτελέσματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, της πολιτικής του κεφαλαίου, που ματώνει τους λαούς».

πηγή:www.politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου