Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Πέλλα: Αγόρασαν φορτίο φρούτων αλλά... «ξέχασαν» να πληρώσουν

Μία σύλληψη
Το φορτίο έφυγε, όμως, διαπιστώθηκε ότι «αγοραστής» δεν κατέβαλε ποτέ το αντίτιμο του εμπορεύματος.....


Οικονομική καταστροφή προκάλεσε σε μια επιχείρηση σε περιοχή της Πέλλας η συναλλαγή της με Βούλγαρους απατεώνες, με τους οποίους οι υπεύθυνοι συμφώνησαν για την πώληση ενός φορτίου με φρούτα αξίας 13.000 ευρώ, αλλά δεν παρέλαβαν ποτέ το οικονομικό αντάλλαγμα.

Όπως κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα Σκύδρας, την προηγούμενη Τετάρτη παρέλαβε το εμπόρευμα με φορτηγό ένας 51χρονος Βούλγαρος, όπως προέβλεπε η συμφωνία που είχε συνάψει ένας άγνωστος συνεργός του που προσποιήθηκε τον εκπρόσωπο επιχείρησης τροφίμων σε χώρα του εξωτερικού. Αφού έφυγε με το φορτίο, όμως, διαπιστώθηκε ότι «αγοραστής» δεν κατέβαλε ποτέ το αντίτιμο του εμπορεύματος.

Σύντομα διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του ήταν ψεύτικα, αλλά τουλάχιστον ταυτοποιήθηκε ο 51χρονος ομοεθνής του που αναζητείται. Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα των αστυνομικών, εμφανίστηκε στην επιχείρηση άλλο ένα φορτηγό με οδηγό έναν 36χρονο Βούλγαρο που επιχείρησε με να παραλάβει και άλλο εμπόρευμα! Ο 36χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για απάτη, ενώ το φορτηγό του κατασχέθηκε. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ο 51χρονος και ο άγνωστος ακόμη «αγοραστής».

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου