Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Πτολεμαΐδα: Χτύπησε τον αστυφύλακα και προσπάθησε να αποδράσει

Κακός μπελάς ένας μετανάστης για τους αστυνομικούς
Ο νεαρός Ουζμπέκος, που παρίστανε τον... σαμουράι, προσπάθησε να δραπετεύσει από τα κρατητήρια τραυματίζοντας τον αστυφύλακα σκοπό.....


Σε κακό μπελά εξελίχθηκε για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας ένας μη νόμιμος μετανάστης που συνέλαβαν στην Πτολεμαΐδα για απόπειρα κλοπής. Ο νεαρός Ουζμπέκος, που παρίστανε τον... σαμουράι, προσπάθησε να δραπετεύσει από τα κρατητήρια τραυματίζοντας τον αστυφύλακα σκοπό.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο 24χρονος αλλοδαπός αποπειράθηκε να εισβάλει στο σπίτι μιας 51χρονης για να κλέψει, αλλά η ιδιοκτήτρια τον αντιλήφθηκε και έβαλε τις φωνές τρέποντάς τον σε φυγή. Μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε από τους αστυνομικους που του έβαλαν χειροπέδες και τον έκλεισαν στα κρατητήρια του τμήματος Ασφάλειας. Στο σπίτι του δράστη στην Πτολεμαΐδα, βρέθηκαν δυο... σπαθιά τύπου «Κατάνα», ένας μεταλλικός τρίφτης, μια γυάλινη πίπα και ένας γυάλινος ναργιλές για την χρήση ναρκωτικών, 27 σπόροι κάνναβης και ένα κλεμμένο ποδήλατο ο ιδιοκτήτης του οποίου αναζητείται.

Όμως, ο νεαρός από το Ουζμπεκιστάν επιτέθηκε στον σκοπό των κρατητηρίων, τον οποίο χτύπησε προκαλώντας του ελαφρές σωματικές βλάβες και αποπειράθηκε να αποδράσει! Δεν τα κατάφερε, ωστόσο, γιατί ο σκοπός τον ακινητοποίησε με τη βοήθεια ενός συναδέλφου του που βρισκόταν στο τμήμα. Τελικά, ο 24χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που του απήγγειλε κατηγορίες για κλοπή, απόπειρα κλοπής, απόπειρα απόδρασης κρατουμένου, αντίσταση και για παραβάσεις των νόμων για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου