Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων: Ήθελαν να περάσουν στην Ελλάδα 190 κιλά κάνναβης

Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί
Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε δύσβατη και θαμνώδη περιοχή 8 ταξιδιωτικούς σάκους, με 67 δέματα ινδικής κάνναβης.....


Μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, περίπου 190 κιλά, κατασχέθηκε, μετά τα μεσάνυχτα, στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και της Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ενώ συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, ηλικίας 34 και 33 ετών.


Οι αστυνομικοί που επιχειρούν καθημερινά στις περιοχές των συνόρων με την Αλβανία, εντόπισαν τη νύχτα που πέρασε, σε δύσβατη και θαμνώδη περιοχή 8 ταξιδιωτικούς σάκους, με 67 δέματα ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 189 κιλών και 750 γραμμαρίων. Στην ίδια περιοχή, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την παρουσία των δύο Αλβανών οι οποίοι επιχείρησαν να διαφύγουν, όμως τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση, καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.  
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με την κακουργηματική σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου