Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Προσεχώς φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Χίο;

Την πληροφορία για ίδρυση στη Χίο φαρμακείου από τον ΕΟΠΥΥ για την εξυπηρέτηση πασχόντων με χρόνια και σοβαρά νοσήματα, όπως είναι τα διάφορα είδη καρκίνου, ρευματοπάθειες κ.α. οι οποίοι λαμβάνουν  φάρμακα υψηλού κόστους, δίνει με δημοσίευμά της η ιστολίδα iatropedia.gr.....

Χωρίς να υπάρχει – προς το παρόν – επίσημη ενημέρωση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η νέα δομή θα εξυπηρετεί το Ανατολικό Αιγαίο (Χίο, Λέσβο και Σάμο).
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι ασφαλισμένοι της Χίου, προμηθεύονται αυτά τα φάρμακα από τον Οργανισμό, από το 2014, με διαδικασία που γίνεται μέσω των γραφείων του ΕΟΠΥΥ τοπικά και αποστολή των φαρμάκων από την κεντρική αποθήκη που βρίσκεται στου Ρέντη.
Σύμφωνα πάντως με το δημοσίευμα του iatropedia.gr, μετά από προσλήψεις που έγιναν, επαναλειτουργούν τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ σε Σέρρες και Ρόδο που παρέμεναν κλειστά εδώ και αρκετό καιρό, ενώ ο ΕΟΠΥΥ ιδρύει φαρμακεία σε Περιστέρι, Γλυφάδα, Καματερό και Χίο.
Στο μεταξύ – σύμφωνα με πληροφορίες μας- προχωρούν τοπικά οι διαδικασίες μεταστέγασης των γραφείων του ΕΟΠΥΥ στο πρώην ΙΚΑ, νυν ΠΕΔΥ, με ορατό πια – μετά από προσπάθειες χρόνων- το ενδεχόμενο, η εγκατάσταση και λειτουργία του στους νέους χώρους να έχει γίνει μέχρι το τέλος του έτους.

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου