Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Πάλι χωρίς σύνταξη άφησε ο ΕΔΟΕΑΠ τους δημοσιογράφους

Δύo μόλις μέρες μετά την 24ωρη απεργία
«Σας γνωστοποιούμε ότι οι επικουρήσεις δεν θα καταβληθούν στις 29 Σεπτεμβρίου 2017 λόγω οικονομικής αδυναμίας του ΕΔΟΕΑΠ για την οποία έχετε ήδη ενημερωθεί» αναφερόταν στο μήνυμα που έλαβαν οι συνταξιούχοι....


Δύo μόλις μέρες μετά την 24ωρη απεργία που πραγματοποίησε η ΕΣΗΕΑ στα ΜΜΕ και τις επαφές της προέδρου Μαρίας Αντωνιάδου και του γ.γ. Σταύρου Καπάκου με τον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσο Πετρόπουλο, η ηγεσία του ΕΔΟΕΑΠ ειδοποίησε μέσω μηνύματος ότι οι λογαριασμοί των συνταξιούχων θα μείνουν για ακόμη μία φορά άδειοι.


Συγκεκριμένα, η υποστηριζόμενη από το προεδρείο των «6» της ΕΣΗΕΑ διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ κήρυξε στάση πληρωμών με μήνυμα που εστάλη ηλεκτρονικά στους συνταξιούχους. «Σας γνωστοποιούμε ότι οι επικουρήσεις δεν θα καταβληθούν στις 29 Σεπτεμβρίου 2017 λόγω οικονομικής αδυναμίας του ΕΔΟΕΑΠ για την οποία έχετε ήδη ενημερωθεί» αναφερόταν στο μήνυμα, χωρίς όμως να έχει υπάρξει οποιαδήποτε ενημέρωση σε κανέναν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μήνυμα δεν φέρει - άγνωστο γιατί - καμία υπογραφή, ενώ είναι εντελώς ακατανόητη η ενέργεια της Διοίκησης του ΕΟΕΑΠ μετά και το έντοκο δάνειο 10 εκατ. ευρώ που έλαβε ο Οργανισμός από τον ΕΦΚΑ, όταν είναι γνωστό ότι οφείλονται περίπου 60 εκατ. ευρώ στο Ταμείο από τα χρήματα του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ τα οποία μεταφέρθηκαν στον Ενιαίο Φορέα.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου