Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

«Μαϊμού» τεχνικοί της Δ.Ε.Η. άρπαξαν 40.000 ευρώ από ηλικιωμένο ζευγάρι

Πρωί- πρωί χτύπησαν την πόρτα...
Το 80χρονο αντρόγυνο δεν υποψιάστηκε ότι οι τεχνικοί ήταν… «μαϊμού» κι έτσι υπάκουσαν όταν τους ζήτησαν να βάλουν σε μια σακούλα ό,τι μετρητά είχαν για να μην… καούν.....


Πρωί- πρωί χτύπησαν την πόρτα ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στο χωριό Σταυρός Φαρσάλων δυο καλοντυμένοι νεαροί που συστήθηκαν ως υπάλληλοι της Δ.Ε.Η., με το πρόσχημα ότι θα έκαναν έλεγχο στον πίνακα παροχής γιατί τάχα είχε διαρροή και υπήρχε κίνδυνος πυρκαγιάς από βραχυκύκλωμα.


Το 80χρονο αντρόγυνο δεν υποψιάστηκε ότι οι τεχνικοί ήταν… «μαϊμού» κι έτσι υπάκουσαν όταν τους ζήτησαν να βάλουν σε μια σακούλα ό,τι μετρητά είχαν για να μην… καούν! Οι ηλικιωμένοι δεν είχαν καταθέσει τις οικονομίες τους στην τράπεζα κι έτσι έβγαλαν από το σπίτι –ούτε λίγο ούτε πολύ- 40.000 ευρώ! 

Όπως ήταν επόμενο, οι επιτήδειοι τα άρπαξαν και έγιναν καπνός, αφήνοντάς τους σύξυλους. Όταν συνήλθαν από το σοκ, ειδοποίησαν το αστυνομικό τμήμα Φαρσάλων, που διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει τους δράστες, οι οποίοι έχουν χτυπήσει και παλιότερα με τον ίδιο τρόπο στην περιοχή. 

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου