Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Καβάλα: Οι μαμάδες «πληρώνουν» τις 13 κλοπές τριών ανηλίκων

Τρία πιτσιρίκια αναστάτωναν επί ενάμισι μήνα τους κατοίκους της Καβάλας, εισβάλλοντας στα σπίτια τους από τα οποία άρπαζαν διάφορα ό,τι πολύτιμο έβρισκαν.....

Τρία πιτσιρίκια αναστάτωναν επί ενάμισι μήνα τους κατοίκους της Καβάλας, εισβάλλοντας στα σπίτια τους από τα οποία άρπαζαν διάφορα ό,τι πολύτιμο έβρισκαν μπροστά τους και γίνονταν καπνός!Αν και η δράση τους εξιχνιάστηκε, τη... νύφη θα πληρώσουν οι μαμάδες τους!

Όπως προέκυψε από τις επίμονες έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, το χρονικό διάστημα από τις 14 Σεπτεμβρίου ως την 1η Νοεμβρίου, οι τρεις ανήλικοι διέπραξαν ένδεκα κλοπές και δύο απόπειρες σε σπίτια, από το εσωτερικό των οποίων έκλεβαν διάφορα χρηματικά ποσά, χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και έγγραφα.

Σε βάρος των τριών πιτσιρικάδων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας και περιλαμβάνει τις δυο Ελληνίδες μητέρες τους ηλικίας 38 και 28 χρόνων, οι οποίες κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου