Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Η Βούλτεψη τρολάρει για το μενού του κυβερνητικού αεροσκάφους: Έτσι κατάλαβα ότι βγήκαμε από τα μνημόνια

Τέτοιο μενού δεν έχει ξαναγίνει ούτε στις πιο VIP πτήσεις, είπε η βουλευτής της ΝΔ
Στην ολομέλεια της Βουλής έφτασαν οι γαστρονομικές πτήσεις του πρωθυπουργικού αεροσκάφους που αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής με την Σοφία Βούλτεψη να «τρολάρει» το Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζοντας ότι το νέο εξάστερο μενού είναι το μόνο που επιβεβαιώνει την έξοδο από τα μνημόνια.....


«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, είχα κι εγώ πλανηθεί. Πίστευα ότι υπάρχει και τέταρτο και πέμπτο μνημόνιο και πως βέβαια δεν είχαμε βγει από κανένα μνημόνιο ούτε υπήρξε ποτέ κάποια καθαρή έξοδος. Σε αυτή την πλάνη μου παρέμενα και θα παρέμενα μέχρι και τώρα που απ’ αυτό εδώ το βήμα πριν από λίγη ώρα μίλησε ο κ. Τσίπρας και τόσο φιλότιμα προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν υπήρξε τελικά τέταρτο μνημόνιο. Ούτε τότε θα είχα πειστεί, αλλά στο μεταξύ διάβασα το καινούργιο μενού του πρωθυπουργικού αεροπλάνου και διαπίστωσα ότι πράγματι έχουμε βγει από τα μνημόνια. Τέτοιο μενού δεν έχει ξαναγίνει ούτε στις πιο VIP πτήσεις» σχολίασε η κυρία Βούλτεψη για να προσθέσει «Άκουσα τον κ. Τσίπρα να μοιράζει εικοσάρικα από εδώ και να λέει πόσο σημαντικό είναι αυτό το εικοσάρικο για τον μέσο συνταξιούχο και πόσο το χρειάζεται και προσπαθούσα να κάνω λογαριασμό γι’ αυτό το μενού, που μια ματιά να ρίξει ο συνταξιούχος, σίγουρα αυτό το εικοσάρικο θα το έτριβε στα μούτρα οποιουδήποτε ισχυριζόταν κάτι τέτοιο».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε στα πρακτικά του κοινοβουλίου το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» σημειώνοντας: «-γιατί η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης- το ρεπορτάζ από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ σήμερα, που στηρίζεται στην απόφαση του υπεύθυνου των VIP πτήσεων» και συνέχισε με καυστικό τρόπο απευθυνόμενη προς την πλειοψηφία «Φάτε, λοιπόν, κυρίες και κύριοι της Κυβέρνησης, όσο προλαβαίνετε. Και σκραμπλ με ζαμπόν και φιλέτα και σολομό και χάμπουργκερ και θαλασσινά και πλατό με τυριά και μιλφέιγ και προφιτερόλ και τιραμισού. Τα ακούει ο κόσμος αυτά και τρέχουν τα σάλια του, την ώρα που του λέτε ότι βγήκαμε από τα μνημόνια»

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου