Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Έστησε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης στις Σέρρες

Στο σπίτι του 51χρονου Έλληνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος σύνεργα, 11 δενδρύλλια και 150 γραμμάρια υδροπονικής κάνναβης.......


Αιφνιδιάστηκε ένας 51χρονος Έλληνας, όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του σε περιοχή των Σερρών και είδε μπροστά του τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι του επέδειξαν το ένταλμα για έρευνα που είχαν εξασφαλίσει βάσει στοιχείων ότι καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη.

Πράγματι, κατά την διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του, εντοπίστηκε ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο καλλιεργούσε χασισόδεντρα μέσα σε γλάστρες με τη μέθοδο της υδροπονίας. Ο εξοπλισμός του εργαστηρίου, που αποτελούνταν από λαμπτήρες, χρονοδιακόπτη και άλλα σύνεργα κατασχέθηκε, μαζί με πέντε δενδρύλλια κάνναβης, άλλα έξι αποξηραμένα και 150 γραμμάρια υδροπονικής κάνναβης.

Στη συνέχεια, έγινε έρευνα και σε ένα ακόμη σπίτι που χρησιμοποιούσε ο δράστης, όπου βρέθηκαν άλλα 11 γραμμάρια κάνναβης. Ο 51χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου