Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Γερμανική Ραδιοφωνία για Ελλάδα: «Το παρελθόν διαγράφεται λαμπρό»

«Η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να υποσχεθεί κάτι παραπάνω σε συνταξιούχους και χαμηλόμισθους, από μια μικρή ανακούφιση»....

Το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα περικόψει περισσότερο τις συντάξεις, δεν βοηθά τους περισσότερους συνταξιούχους, σχολιάζει το DLF.

«Οι συνταξιούχοι εξακολουθούν να μην έχουν τα προς το ζην», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα της Γερμανικής Ραδιοφωνίας. «Οποιος θέλει να μάθει πόσο βαθιά είναι η απόγνωση για την πολιτική περικοπών, πρέπει να ρωτήσει τους Ελληνες συνταξιούχους. Ειδικά στην επαρχία το πρόβλημα είναι μεγάλο», επισημαίνει το δημοσίευμα.

«Το γεγονός ότι οι πιστωτές της Ελλάδας δεν θέλουν να επιβαρύνουν την επόμενη χρονιά ακόμη περισσότερο τους Έλληνες συνταξιούχους, δεν μπορεί να καθησυχάσει πραγματικά τους ηλικιωμένους της χώρας. Αυτές τις μέρες είδε το φως της δημοσιότητας και μια ολλανδική έρευνα σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες που ζουν κυρίως στην επαρχία δεν μπορούν να καλύψουν βασικές διατροφικές ανάγκες», συνεχίζει το κείμενο.

Η ελληνική κυβέρνηση, καταλήγει το δημοσίευμα «δεν μπορεί να υποσχεθεί κάτι παραπάνω σε συνταξιούχους και χαμηλόμισθους, από μια μικρή ανακούφιση. Ενα γκράφιτι στην Αθήνα συνοψίζει την ουσία με θλιβερό τρόπο: “Το παρελθόν διαγράφεται λαμπρό”».

Πηγή: Deutsche Welle

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου