Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Σταγόνα στον ωκεανό

Ως σταγόνα στον ωκεανό χαρακτηρίζει ο Βουλευτής Χίου της ΝΔ Νότης Μηταράκης,  την απόφαση του αναπληρωτή υπ. Οικονομικών Τ. Αλεξιάδη για παράταση πληρωμής των βεβαιωμένων οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων, που έχουν την κύρια κατοικία ή έδρα τους σε περιοχές που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές στο νησί μας.......
 Ο κ. Μηταράκης υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση καθυστέρησε δύο μήνες έως ότου ανακοινώσει την παράταση και η απόφαση αυτή δεν συνιστά προσπάθεια ελάφρυνσης των πληγέντων από τη φωτιά.  

 «Η κυβέρνηση με καθυστέρηση δύο μηνών ανακοίνωσε τελικά την παράταση της καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών μέχρι τις 25 Οκτωβρίου για τα Μαστιχοχώρια και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου για τη Βόρειο Χίο. Αυτή όμως δεν είναι ουσιαστική βοήθεια. Είναι σταγόνα στον ωκεανό. Και σε καμία περίπτωση δεν συνιστά προσπάθεια ελάφρυνσης των κατοίκων της Χίου που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.  Με αυτά τα ημίμετρα η κυβέρνηση, δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους Χιώτες. Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει: Για μια ακόμη φορά τους αφήνει μόνους και αβοήθητους».


Πηγή:www.politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου