Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Οκτώβριος , μήνας ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού

Ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί δικαίως  παγκοσμίως ως « Ο Μήνας της  Πρόληψης & της Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού» στο πλαίσιο διεθνούς προσπάθειας, με στόχο την καταπολέμηση της ασθένειας, από την οποία θα πλήττεται μία γυναίκα στις οκτώ.......


Η σημασία της σωστής πρόληψης και έγκαιρης θεραπείας κρίνεται αναγκαία τη στιγμή που  ο καρκίνος του μαστού  εφόσον ανιχνευθεί σε αρχικό στάδιο, είναι θεραπεύσιμος.

Η Πολυκλινική Ελευθώ , στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και τιμώντας την ενεργό συμμετοχή της στην ενημέρωση και την πρόληψη του χιακού και όχι μόνον κοινού, προσφέρει για όλο τον Οκτώβριο :

Εκπτωτικά πακέτα για την εξέταση μαστού σε άνδρες και γυναίκες, που περιλαμβάνουν κλινική εξέταση  από τους  ιατρούς γυναικολόγους – μαιευτήρες και  χειρουργούς μαστού, ψηφιακή μαστογραφία και υπέρηχο μαστού.
Συνεδρίες και σεμινάρια ενημέρωσης του κοινού από τους εξειδικευμένους ιατρούς  και την πλαστικό χειρουργό υπεύθυνη για την αποκατάσταση μαστού.
Για πληροφορίες και ραντεβού το ενδιαφερόμενο κοινό μπορεί να απευθυνθεί στην γραμματεία της Πολυκλινικής στα τηλέφωνα, 22710-29777, 29888.


Πηγή:www.politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου