Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Να διασφαλιστεί το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι»

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΣΤΗ ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ
Το ζήτημα της συνέχισης εργασίας των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» θίγει σε επιστολή του προς την Θεανώ Φωτίου ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης εστιάζοντας στην πολυετή τους προσφοράς και στην αξία των υπηρεσιών που παρέχουν.......


Όπως αναφέρει ο ίδιος οι υπηρεσίες τους με δεδομένα τα δημογραφικά στοιχεία τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμα πιο αναγκαίες και πολύτιμες.

«Πληροφορηθήκαμε, ότι το Υπουργείο σχεδιάζει μετακίνηση των εργαζομένων σε άλλες δομές και για άλλες ανάγκες, και επαναπροκήρυξη θέσεων εργασίας χωρίς να κατοχυρώνει τις εργασιακές σχέσεις ανθρώπων που έχουν προσφέρει για πάνω από 15 χρόνια.

Θεωρώ λοιπόν απαραίτητη τη μετατροπή των Συμβάσεων των εργαζομένων που υπηρετούν σήμερα σε Αορίστου Χρόνου, κάτι για το  οποίο η παρούσα Κυβέρνηση  είχε δεσμευθεί προεκλογικά, και την με κάθε τρόπο διασφάλιση της συνέχειας του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» από το σύνολο του υπάρχοντος προσωπικού (43 άτομα σε τοπικό επίπεδο της Χίου, 3300 άτομα πανελλαδικά)», αναφέρει ο κ. Κάρμαντζης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου