Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Αιτήσεις για συμμετοχή στην Έκθεση "Παίζω και Καταλαβαίνω" στο Ομήρειο

Από 7 Σεπτεμβρίου έως 4 Νοεμβρίου το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου φιλοξενεί τη διαδραστική έκθεση «Παίζω και Καταλαβαίνω» από το Μουσείο Ηρακλειδών δίνοντας τη δυνατότητα και τη δωρεάν πρόσβαση στο ευρύ κοινό και τους μαθητές να βιώσουν τη διασύνδεση επιστήμης, τέχνης, μαθηματικών και φιλοσοφίας, μέσω της αλληλεπίδρασης με ειδικές κατασκευές......
Οι εκπαιδευτικοί, μπορούν να επισκεφτούν την έκθεση με τις σχολικές τους τάξεις, αφού υποβάλουν την online αίτησή τους. Όλες οι δράσεις είναι με δωρεάν συμμετοχή. 
Πριν την επίσκεψη ο εκπαιδευτικός μπορεί να δει τα σχετικά βίντεο που έχουν αποσταλεί από το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε και Δ.Ε Χίου, μέσω της εφαρμογής wetransfer και να επισκεφτεί ο ίδιος την έκθεση για μια πρώτη ενημέρωση. Επίσης, θα υπάρχει μαθηματικός σε εθελοντική βάση στο Ομήρειο, κατά την επίσκεψη των σχολικών τάξεων, η οποία έχει ήδη παρακολουθήσει την παρουσίαση των διαδραστικών κατασκευών από τους επιστημονικούς συμβούλους και θα μπορεί να σας υποστηρίξει κατά την επίσκεψή σας. Οι επισκέψεις των σχολικών τάξεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα γίνονται τις ημέρες που είναι ανοιχτό το Ομήρειο τις πρωινές ώρες (Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή)

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου