Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθη υπάλληλος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Σάλος στην Καβάλα – Ο βουλευτής Γιώργος Παπαφιλίππου διέκοψε την απόσπασή του - Ο υπάλληλος έχει επιστρέψει στην υπηρεσία του στο Δήμο....

Δημοτικός υπάλληλος, αποσπασμένος στο γραφείο του βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Παπαφιλίππου ήταν ο 58χρονος που είχε συλληφθεί στις 10 Οκτωβρίου στο σπίτι του, σε ένα χωριό της Καβάλας με μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης! Φυσικά, ο βουλευτής δεν είχε ιδέα για τις παράνομες «δουλειές» του.

Όπως αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα «Πρωινή», ο συλληφθείς εργαζόταν καθημερινά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας όπου στεγάζονται τα γραφεία και των τριών βουλευτών. 

Μόλις ο κ. Παπαφιλίππου πληροφορήθηκε τι είχε συμβεί, διέκοψε αυτόματα την απόσπαση του 58χρονου, ο οποίος ωστόσο έχει επανέλθει στις υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας, ώσπου να εκδικαστεί η υπόθεση.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν κάνει έρευνα στην κατοικία του 58χρονου και είχαν ανακαλύψει μία νάιλον σακούλα απορριμμάτων που ήταν γεμάτη με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών και 740 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. 

Ο κ. Παπαφιλίππου που ρωτήθηκε χθες σχετικά παραδέχθηκε το γεγονός. Ξεκαθάρισε ότι δεν γνώριζε το παραμικρό κι όπως είπε «…μόλις έμαθα τι είχε συμβεί έπραξα το αυτονόητο». Σταμάτησε την απόσπαση του.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου