Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Σαμαράς: «Θα κάτσω στο σκαμνί όλους τους σκευωρούς»

«Τσίπρας, Καμμένος, Παπαγγελόπουλος και Πολάκης δεν θα γλιτώσουν» διαμηνύει ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς – Θεωρεί απαραίτητο να υπάρξει εξεταστική για την περίοδο Βαρουφάκη ...

Την πρόθεσή του να πάει μέχρι τέλους την υπόθεση Novartis διαμηνύει ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στρέφοντας τα πυρά του κατά των κ.κ. Τσίπρα, Καμμένου, Παπαγγελόπουλου και Πολάκη. 

«Οι δόλιοι της κυβέρνησης προαναγγέλλουν, στήνουν και σπιλώνουν», αναφέρει ο κ. Σαμαράς, σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά». 

«Τσίπρας, Καμμένος, Παπαγγελόπουλος και Πολάκης δεν θα γλιτώσουν. Θα κάτσω στο σκαμνί όλους τους σκευωρούς», τονίζει. «Τους περιμένω. Θα τους πάω μέχρι 
τέλους. Δεν αστειεύομαι», αναφέρει, προσθέτοντας ότι θα αποκαλύψει τη συμμορία της Novartis.

Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συσταθεί εξεταστική επιτροπή στην επόμενη Βουλή, που θα διερευνήσει τυχόν παρεμβάσεις πολιτικών προσώπων στο έργο της δικαιοσύνης. Ο ίδιος θεωρεί ότι πίσω από τη δική του εμπλοκή στην υπόθεση βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.


Εξεταστική επιτροπή για την περίοδο Βαρουφάκη 

Μιλώντας για την περίοδο Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών, ο κ.Σαμαράς σημειώνει ότι θεωρεί απαραίτητο να υπάρξει Εξεταστική για αυτήν την περίοδο. 

Παράλληλα, ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρεται στα οικονομικά στοιχεία της περιόδου διακυβέρνησής του, λέγοντας ότι η χώρα είχε βγει στις αγορές τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2014 και είχε αντλήσει 4,5 δισεκατομμύρια. Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, χωρίς το ποσό αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είχε σταθεί το πρώτο εξάμηνο του 2015, ενώ σημειώνει ότι η χώρα ετοιμαζόταν να βγει ξανά στις αγορές στις αρχές του 2015. 

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει τελειώσει 

Ο κ. Σαμαράς εκτιμά ότι η παροχολογία της κυβέρνησης θα δημιουργήσει περισσότερους εχθρούς από φίλους και τονίζει ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει τελειώσει. 

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό, υποστήριξε ότι ουδέποτε του έδωσαν οι ΗΠΑ και η ΕΕ τελεσίγραφο για την επίλυσή του, προσθέτοντας με νόημα ότι τελεσίγραφο δόθηκε «σε εκείνους που γνωρίζουν ότι είναι έτοιμοι να υποχωρήσουν». 

Πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου