Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Αλαλούμ για τα δρομολόγια του Μετρό προς το αεροδρόμιο: Τώρα το υπ. Μεταφορών τα επαναφέρει στον αρχικό σχεδιασμό

Ενώ από την 1η Νοεμβρίου τα δρομολόγια ξεκινούν από τη Δουκίσσης Πλακεντίας - Το υπ. Μεταφορών έτειλε επιστολή στη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ επιστολή που ζητά εξηγήσεις.....

Το αλαλούμ που επικρατεί στο Μετρό με αποκορύφωμα τις ουρές για το ηλεκτρονικό για τις οποίες ο πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ είπε ότι θα αντιμετωπιστούν όταν όλοι «εξοικειωθούν με το νέο σύστημα», επιβεβαιώνουν όσα συμβαίνουν με τα δρομολόγια για το αεροδρόμιο «Ελεύθεριος Βενιζέλος».

Ενώ από την περασμένη Πέμπτη τα δρομολόγια για το αεροδρόμιο αναχωρούν και καταλήγουν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, το υπουργείο Μεταφορών με επιστολή που έστειλε στη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ζητά τώρα την επαναφορά της γραμμής στον αρχικό της σχεδιασμό.

Σύμφωνα με την Αυγή η απόφαση της ΣΤΑΣΥ για την τροποποίηση του δρομολογίου έγινε χωρίς τη συναίνεση του υπουργείου.

Για το λόγο αυτό κατά τις ίδιες πληροφορίες το υπουργείο Μεταφορών έστειλε σχετική επιστολή στη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ζητώντας εξηγήσεις για τους λόγους που συνέβη η αλλαγή, αν είχε τη συγκατάθεση του ΟΑΣΑ και για ποιο λόγο δεν τηρήθηκε η απαιτούμενη διαδικασία χορήγησης έγκρισης από το υπουργείο Μεταφορών.

Η Αυγή επικαλείται, τέλος, πηγές κοντά στη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ που λένε ότι η εταιρεία θα υλοποιήσει «την εντολή του υπουργείου με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού».

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου