Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Μπούκαραν σε επιχείρηση και ξήλωσαν μπαταρίες φορτηγών

Στους τρεις νεαρούς δράστες, ηλικίας  23 ετών και ενός 22χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή -  Η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων κλοπών.....

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της εισβολής στις εγκαταστάσεις μιας επιχείρησης στο Ηράκλειο της Κρήτης, που είχε γίνει στις 10 Οκτωβρίου και είχε αφήσει ακινητοποιημένα οκτώ φορτηγά, αφού οι εισβολείς είχαν ξηλώσει τις... μπαταρίες τους συνολικής αξίας 1.200 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ξεκίνησαν έρευνα μετά την καταγγελία των ιδιοκτητών της επιχείρησης, κατάφεραν ένα μήνα μετά να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να διασταυρώσουν τα στοιχεία ταυτότητας τριών Ελλήνων, δύο 23χρονων και ενός 22χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου. Η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων κλοπών στις οποίες ενδέχεται να εμπλέκονται οι τρεις νεαροί.

*** Εξιχνιάστηκε η κλοπή μιας εξωλέμβιας μηχανής που είχε γίνει από ένα σκάφος το οποίο ήταν ελλιμενισμένο στο αλιευτικό καταφύγιο της Καναπίτσας στην Εύβοια και ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 25χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία οι άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Χαλκίδας. Ωστόσο, η κλεμμένη εξωλέμβιος δεν βρέθηκε και η έρευνα συνεχίζεται.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου