Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Λεβέντης: Να κάνει πίσω ο Αρχιεπίσκοπος, κινδυνεύει να χάσει τη θέση του

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων διαφώνησε πλήρως με τη θρησκευτική ουδετερότητα – Κάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο να υποχωρήσει, προειδοποιώντας ότι κινδυνεύει να χάσει τη θέση του....

Πλήρως αντίθετος στη θρησκευτική ουδετερότητα εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, που κάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να υποχωρήσει. 

Ο κ. Λεβέντης συνέστησε στον Αρχιεπίσκοπο να κάνει πίσω, προειδοποιώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύει να χάσει τη θέση του. 

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι οι κληρικοί θα πρέπει να παραμείνουν δημόσιοι υπάλληλοι, προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεν μπορεί να έχει άμεσο κέρδος από τις 10.000 προσλήψεις στο δημόσιο, ενώ υποστήριξε ότι η προδοσία έχει σημασία για την ορθοδοξία. 

«Να μην μας αφαιρέσουν την εκκλησία μας επειδή ο Τσίπρας είναι άθεος», ανέφερε επίσης. 

«Αν επιχειρούσαν να λύσουν το θέμα της περιουσίας θα ήμουν σύμφωνος αλλά η ουδετερότητα είναι μαχαιριά στο στομάχι της Ελλάδος», υπογράμμισε ο κ. Λεβέντης, προσθέτοντας ότι με τη θρησκευτική ουδετερότητα, η Εκκλησία της Ελλάδος εξομοιώνεται με τις άλλες Εκκλησίες.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου