Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Λάρισα: Μάχη αστυνομικών με διακινητή κοκαΐνης

Ο ανήλικος δεν προέβαλε αντίσταση και συνελήφθη άμεσα, ενώ ο  28χρονος συνεργός του, όμως, αντιστάθηκε.......

Την ώρα που πάρκαραν τη μοτοσικλέτα τους σε ένα σημείο στην πόλη της Λάρισας, είδαν μπροστά τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών δύο νεαροί για τους οποίους υπήρχαν στοιχεία ότι διακινούν κοκαΐνη. Χρειάστηκε, όμως, μάχη για να συλληφθούν.

Ο ένας, που είναι ανήλικος 17 χρόνων, δεν προέβαλε αντίσταση και συνελήφθη άμεσα. Ο 28χρονος συνεργός του, όμως, αντιστάθηκε προσπαθώντας να διαφύγει και πάλεψε με τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Το δίκυκλο που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκε.

Στην κατοχή τους αλλά και στο σπίτι όπου κατοικούν, κατασχέθηκαν μία συσκευασία με κοκαΐνη σε σκόνη και σε μορφή «βράχου» βάρους 26,5 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένας σουγιάς, τρεις συσκευασίες με χύμα αφορολόγητο καπνό συνολικού βάρους ενός κιλού και 189,3 γραμμαρίων, 245 ευρώ, 10 δηνάρια και 200 λεκ. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων, του Τελωνειακού Κώδικα και αντίσταση.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου