Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Λάρνακα: Ο απαγωγέας των μαθητών αρνείται ότι τους νάρκωσε

Δεν παραδέχθηκε δύο από τις τέσσερις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν ο 35χρονος Γιώργος Νικολάου, που φέρεται να άρπαξε δύο μαθητές από δημοτικό σχολείο της Λάρνακας στις 25 Σεπτεμβρίου....

Δεν παραδέχθηκε δύο από τις τέσσερις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν ο Γιώργος Νικολάου, 35 χρόνων, από τη Λάρνακα, που κατηγορείται για την υπόθεση απαγωγής δύο 11χρονων μαθητών από δημοτικό σχολείο της Λάρνακας στις 25 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, η κατηγορούσα αρχή απήγγειλε τις τέσσερις κατηγορίες εναντίον του 35χρονου.
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία για περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης - για τον κάθε ένα από τους δύο μαθητές - απάντησε αρνητικά, ενώ στην κατηγορία για απαγωγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό - για τον κάθε ένα από τους μαθητές - απάντησε καταφατικά.

Το δικαστήριο όρισε τις ημερομηνίες 16, 17 και 18 Ιανουαρίου 2019 ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στις δύο κατηγορίες τις οποίες αρνήθηκε. Μέχρι τότε, ο κατηγορούμενος θα τελεί υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου ο ύποπτος φέρεται να απήγαγε τους δύο μαθητές από την αυλή του σχολείου τους στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα. Μόλις έγινε αντιληπτή η απαγωγή, η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη και των μαθητών. Αργότερα εκείνη την ημέρα, ο ύποπτος και τα παιδιά εντοπίστηκαν, ύστερα από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία από Παρατηρητές της Γειτονιάς, στο διαμέρισμα του που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου